Lammert de Vries geplaatst op mei 10, 2013 16:10
Ingrediënten (2 personen)
Zak gemengde eikenblad sla
1 ½ kipfilet
Rode paprika
1 Ananas (eventueel blikje)
Pijnboompitten
1 bakje taugé
Kipkruiden
Kerrie
Kurkuma
Peper
Citroen (sap)
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met de kipkruiden. Bak de kipfilet in de koekenpan.
Snij de paprika en de ananas in stukjes. Bak de pijnboompitten even aan.
Saus
Maak een mengsel van mayonaise en Yofresh en maak deze op smaak met kerrie, zout, peper, kurkuma en wat citroensap.
Verdeel de sla over de borden en voeg de paprika, ananas, kipfilet, pijnboompitten en de saus toe. Leg de taugé er over heen.
Geplaatst in Categorie: Lunch, Voorgerechten, BBQ
Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.